Projektet Greater Copenhagen Food Innovation (CHP-FOOD) har til formål at øge innovationsgraden og udvikle konkrete løsninger hos små og mellemstore fødevarevirksomheder på Sjælland. I projektet får de hjælp til at udvikle nye produkter, processer og koncepter med kommercielt sigte. Det skal ske gennem et målrettet innovationssamarbejde med videninstitutioner, virksomheder og udviklingsmiljøer, og projektet skal samtidig sikre, at innovation og vidensamarbejde bliver en integreret del af fødevarevirksomhedernes hverdag og strategi.
Partnerskabet bag CPH-FOOD består af stærke faglige fødevarekompetencer inden for innovation, forskning og forretning. I projektet kobles disse kompetencer løbende for at hjælpe innovations- og vækstorienterede virksomheder. Projektet forventes at starte i april 2016 og at løbe i 3½ år.
DTU, KU, CAPNOVA, Agro Business Park og Danish Food Cluster er partnere i projektet, der ledes af DTU Fødevareinstituttet.
Yderligere information om projektet fås hos inSPIRes platform manager Henning Høgh Jensen.