Foto: Teknologisk Institut

Healthy Ingredients in Fruit & Vegetables

mandag 29 feb 16
|

Praktiske oplysninger

Hvornår: 7. april 2016,
kl. 9.30 - 17.15
Hvor:

Teknologisk Institut
Gregersensvej
Taastrup

Program: Program
Tilmelding: Tilmeld dig her
Pris: 550 kr.

Hvorfor er det sundt at spise frugt og grønt? Hvordan kan fødevareindustrien bevare bioaktiviteten under forarbejdning?

Disse spørgsmål - og mange andre - vil blive belyst ved en 1-dags konference om ”Healthy ingredients in Fruit and Vegetables” den 7. april på Teknologisk Institut i Høje Taastrup. Konferencen foregår på engelsk.

Det er velkendt at frugt og grøntsager virker forebyggende mod en lang række livsstilssygdomme som fx, fedme og kræft. Virkemåden af bioaktiviteten er endnu ikke fuldt belyst, men ny forskning tyder på, at især de sekundære metabolitter, der findes i frugt og grøntsager spiller en vigtig rolle. Denne viden er meget vigtigt for at fødevareindustrien kan bevare de gode produktegenskaber – og ikke taber de ernæringsmæssige effekter af frugt og grøntsager under forarbejdningen.

Kom og bliv opdateret på hvad den seneste forskning siger om de sundhedsfremmende egenskaber ved frugt og grønt og om nye processer til at bevare både smag og bioaktivitet.
Emnerne vil omfatte sundhedsmæssige effekter, virkemåde og forskellige applikationer i fødevareindustrien.

Tilmelding og program

Du kan tilmelde dig konferencen hos Teknologisk Institut.

Se mere i programmet for dagen.

 

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.inspirefood.dk/nyheder/Nyhed?id=%7B9CD418DE-5DE9-4854-9F13-B4F63D6E81C3%7D
21 JUNI 2018