Bageprocesser

Fremtidens industribageri

mandag 29 feb 16
|

Praktiske oplysninger

Hvornår: 5. april 2016,
kl. 10 - 15
Hvor:

DTU Fødevareinstituttet
Lyngby

Program: Program
Frist: 23. marts
Tilmelding: Tilmeld dig her
Pris: Gratis

Kom til temadag og bliv inspireret af de seneste tendenser og nyeste forskning inden for industribageri.

Hvordan optimeres brødproduktionen? Hvordan anvendes forsøgsdesign i praksis? Hvad forventer detailhandlen af fremtidens industribagerier? Hvordan ændres produktudvikling fra kundetilpassende til kundeudviklende?

Vi inviterer også til rundvisning i DTU’s faciliteter.

Tilmelding og program

Tilmelding senest 23. marts hos Teknologisk Institut. Deltagelse er gratis.

Se programmet for dagen.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.inspirefood.dk/nyheder/Nyhed?id=%7B850DD5F9-F553-4847-8EFE-573B03B52A00%7D
21 JUNI 2018