Foto: Teknologisk Institut

Insekter - fremtidens proteinkilde i Danmark?

onsdag 28 sep 16
|

Praktiske oplysninger

Hvornår: 12. oktober 2016,
kl. 9.30 - 17.30
Hvor:

Teknologisk Institut
Aarhus

Program: Program
Tilmelding: Tilmeld dig her
Pris: 600 kr. eksl. moms

Onsdag den 12. oktober 2016 afholder InBIOM og Teknologisk Institut temadag om insekter som fremtidens proteinkilde i både fødevarer og foder.

Vi skal måske vænne os til at spise salat med græshopper eller suppe med larver, hvis vi skal klare udfordringen med at skaffe mad nok til verdens voksende middelklasse – ’heldigvis’ kan insekter også indgå som råvare i fødevareprodukter, fx formalet eller som et proteinpulver.

Efterspørgslen på kød vokser, og der er brug for alternative proteinkilder. Det har fået interessen for industriel insektproduktion i Europa til at stige.

På denne temadag skal vi bl.a. høre Mads Friche fra Heimdal Entofarm fortælle om, hvordan man starter en melormsproduktion op. Desuden vil der være indlæg om, hvordan man kan fremstille spændende måltider ud fra insekter, og vi skal høre om ernæring og lovgivning på området.

Dagen afsluttes med en spændende debat, som Ann Marker er moderator for: ”Hvordan kan insekter blive en god forretning for Danmark – barrierer og udfordringer”.

Tilmelding og program

Læs hele programmet og tilmeld dig dagen hos Teknologisk Institut.


Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.inspirefood.dk/nyheder/Nyhed?id=%7B7ACFAAF5-30D1-4F59-A4AE-9EEC4BE83890%7D
21 JUNI 2018