49 arrangementer og 2500 gæster

onsdag 06 jan 16
|

Masser af temadage og workshops med mange besøgende er et af de synlige resultater af samarbejdet i inSPIRe.

De sidste fem år har en række virksomheder og forskningsinstitutioner arbejdet sammen i en åben og strategisk platform for innovation. Formålet har været at forbedre den danske fødevaresektors produktivitet og globale konkurrencedygtighed.

Et af de mange resultater i inSPIRe har været temadage og workshops, hvor produktudviklere, laboratoriepersonale, forskere m.fl. har mødtes og er blevet klogere på en lang række emner om alt fra ingredienser til teknologi inden for fødevareområdet.

Du kan se en oversigt over alle de afholdte temadage (pdf).

Yderligere information

Ønsker du at vide mere om inSPIRe, kan du kontakte platform manager Henning Høgh Jensen.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.inspirefood.dk/nyheder/Nyhed?id=%7B19A78770-2A33-4BF5-8DD6-B7E92A67B32D%7D
21 APRIL 2018