Nyheder

Vælg nyhedstype

VÆLG INTERVAL
RSS
2016
28 SEP

inSPIRes fortsættelse stadig uklar

Formelt sluttede samarbejdet i inSPIRE i foråret 2016, men styregruppen bag har længe været aktiv i et forsøg på at videreføre væsentlige dele af projektet.

28 SEP

Insekter - fremtidens proteinkilde i Danmark?

Onsdag den 12. oktober 2016 afholder InBIOM og Teknologisk Institut temadag om insekter som fremtidens proteinkilde i både fødevarer og foder.

27 SEP

Workshop om mærkning af fødevarer

Som noget nyt kan du i 2017 deltage i workshops om mærkning af dine egne fødevarer.

27 SEP

Næringsdeklaration

Kom på kursus og lær hvordan du udarbejder en næringsdeklaration.

31 MAR

The Health Vision 2016 - from strength to business

Challenges in the society and increasing demands from customers creates a great potential within the area of health and food. This has prompted an alliance of food companies...

30 MAR

Online measurements in the meat industry - facts and trends

Interested inthe latest trends regarding online measurements in the meat and food industry? The MUSCLE BASED FOOD NETWORK invites everyone with an interest in meat and...

01 MAR

A Great Day for Food Innovation 2016

Teknologisk Institut i Aarhus er i år vært for A Great Day for Food Innovation  – Danish Food Cluster’s årlige konference med fokus på innovation i fødevaresektoren.

01 MAR

Temadag - Mindre madspild

20. april 2016 i Århus afholder Teknologisk Institut afslutnings-konference for det GUDP støttede projekt: ”Mindre madspild ved værdiløft af detailpakkede fødevarer”.

29 FEB

Fremtidens industribageri

Kom til temadag og bliv inspireret af de seneste tendenser og nyeste forskning inden for industribageri.

29 FEB

Healthy Ingredients in Fruit & Vegetables

Hvorfor er det sundt at spise frugt og grønt? Hvordan kan fødevareindustrien bevare bioaktiviteten under forarbejdning?

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.inspirefood.dk/nyheder
23 SEPTEMBER 2017